Volg drumlessen bij Wigo’s Audio Support

Op zoek naar een ervaren leraar voor je drumlessen? Wigo’s Audio Support biedt, naast het verhuren van geluidsmateriaal, drumlessen aan zowel beginners als gevorderden.

Drummen is een geweldige hobby. Maar om er echt goed in te worden heb je veel geduld nodig en moet je erg veel oefenen. Om het drummen onder de knie te krijgen bieden wij lessen aan zodat je alle basisbeginselen kunt leren, en daarna je kunsten kan uitbreiden en verbeteren. Wie weet verandert een hobby straks in een beroep.

Het maakt niet uit of je een groentje bent of al enkele jaren ervaring hebt met het drummen. Onze drumles is voor iedere doelgroep met de nadruk op het genieten van het drummen en de muziek die je ermee kan creëren. Dat betekent dat je ook voor verschillende drumstijlen bij ons terecht kunt.

Contacteer ons voor drumles

Geïnteresseerd in het verfijnen van je drumkunsten? Contacteer ons via het nummer 085-8883846 en we regelen telefonisch alle details. Voor je het weet leer je drummen bij Wigo’s Audio Support: persoonlijk, professioneel en ervaren.

Studio Huren

Op zoek naar een professionele muziekstudio om je nummer op te nemen of een productie hoogwaardig af te mixen? Neem contact op!